Vad hände med studietekniken?

Det känns som att det är det jag håller på med just nu; plugga.
Det märks tydligt att jag har tappat mycket av min studieteknik som jag hade under skoltiden, men det gör inte så mycket av två skäl:1) Jag har inget prov/ingen tenta att stressa inför och det handlar mer om att ta ställning snarare än att mata in information till den grad där man känner att pizza inte vore en helt dålig idé (jag gillar inte pizza, om den inte är hemlagad -- det är någonting jag tröttnat på) och 2) Min tidigare studieteknik var att stressa sönder mig själv. Nu när jag inte har någon stress, har jag inte heller någon teknik. 
Det känns rätt bra, för att vara helt ärlig.
 
Jag håller på att läsa mig in på Europaparlamentsvalet.
Säg vad ni vill, men jag tycker att det är viktigt att rösta. Dels för att man får chansen att tycka till, dels för att jag tycker att det är viktigt att man tar ställning i det man är del av (inte alla är glada över att Sverige är del av EU, men det är så det är, och då kan man lika gärna ta ställning), men främst för att vi ändå har en rösträtt. Det är allt annat än givet runt om i världen, framför allt om man är kvinna. Är man berättigad till rösträtt ser jag ingen anledning till varför man inte ska utnyttja den. Jag själv vill gärna ta chansen att vara med och ta ställning oavsett om det gör skillnad eller inte, så jag sitter och läser på, men jag tycker att man kan rösta blankt om man inte vill rösta överhuvudtaget. Det i sig blir ett ställningstagande i sig; "Jag bryr mig inte". 
Jag vill hellre se att man tar bredare ställning än så, men det är bättre att rösta blankt än att strunta i det helt och hållet. 
 
*  *  *
Nej, nu blir det att återgå till att läsa på lite.
Jag håller allt annat än med vissa av partierna, men det kan vara bra att läsa på lite om dessa också. 
 
Det är vad jag tycker, men av någon anledning kan jag inte sluta tänka på att Gisele Bündchen håller på att förstöra Blondies "Heart of Glass" för mig...

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: