Veckan som gått

En del av mig saknar detta allt mer och mer. Att blogga, menar jag.
Men det är för att jag saknar hur jag var när jag var yngre. Jag hade inte alltid rätt i det jag skrev, men när jag skrev gjorde jag det med passion, om jag får säga det själv. Jag kan inte påstå att jag drömde om att bli en av de stora bloggarna, men jag hade som ambition, skulle man kunna kalla det, att åtminstone nå ut till andra oavsett om det handlade om en person eller ett hundra.
Jag saknar den elden och den motivation jag en gång hade. 
Å andra sidan blev jag mer inspirerad då än vad jag blir nu. Det var betydligt lättare "back in those days" att hitta olika "typer" av bloggare. Nuförtiden är de flesta bloggar inriktade på mode och skönhet. Det är inte fel i sig, men det är inget jag kan hämta inspiration från. Dels för att jag har varken mode eller skönhet som intressen överhuvudtaget, men jag kan inte finna inspiration om det inte finns variation. 
Det är just det som många gånger fått mig att tänka/känna att det är dags för mig att röra mig vidare och sluta med det här helt och hållet. Jag skriver mycket "utanför" bloggen, och jag skulle kunna hålla mig till det. Framför allt nu när jag knappt ens sätter på datorn längre, men samtidigt...
 
Det här kommer låta bortom-löjligt, men jag gillar tanken att jag har någon att skriva till oavsett om det är till någon specifik person eller ett tomrum. När jag skriver "utanför" bloggen skriver jag för min egen skull och jag skriver ut alla tankar jag känner att jag inte kan dela med mig. Antingen för att de är för hårda, eller (mest troligt) alltför personligt för att jag vill att någon ska läsa. Att bara ha mig själv att skriva till känns otillfredsställande efter ett tag, även om det många gånger är nödvändigt.
 
Dessutom jobbar jag en hel del nuförtiden. 
Den senaste veckan har varit väldigt lugn, och detsamma blir det (förhoppningsvis) den kommande veckan, men förra månaden tog hem priset. Just de dagarna har jag inte mycket att skriva om, och när jag väl är ledig har jag ingen större ork att göra något speciellt, så även där har jag ingenting att berätta. När jag väl gör något som är värt att berätta om, tja, då befinner jag mig i den stunden. Då bryr jag mig inte om någonting annat än den stunden. Med tanke på att de dyker upp så pass sällan ser jag till att njuta av dem istället för att försöka ta bilder så att jag har någonting att lägga upp. 
Och sedan är det antingen jobb eller vila igen.
 
Det är inte mycket som hänt den här veckan som gått.
Veckan har känts nästan oroväckande lång p.g.a. det, men det har varit så jäkla skönt. Jag fick en bok utläst, och jag har (förhoppningsvis) snart ytterligare en bok utläst. 
Jag har hoppat in och jobbat emellanåt under veckan, men jag har inte haft många "hela" pass. Den kommande veckan kommer bli ännu lugnare. Jag kommer inte få ut mycket lön nästa månad, det är jag säker på, men det bryr jag mig inte om. Jag har en del (!) undansparat, så på pengafronten är det lugnt. Kort sagt har jag inget att oroa mig över, så jag tänker banne mig passa på att verkligen koppla av de här dagarna. 
 

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: