Min lilla helg

Imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller.
Jag skulle egentligen ha varit ledig, men... Om man säger såhär; det har varit svårt för mig att inte älska de personer jag arbetar med, och det finns inte mycket jag inte skulle göra för dem. Så när de behöver bli av med pass, och när jag ändå har möjligheten att ta dem, känns det ganska solklart att göra det. Dessutom har jag varit ledig två dagar på raken nu -- det hade varit skönt med en tredje, men det är inget som jag egentligen behöver. 
Jag har inte kunnat promenera med mion kamera, som jag hoppats på att kunna göra, men jag har ingen motivation att gå ut när det är grått ute. Nu menar jag verkligen grått; det har regnat på kvällarna (regnet öser ner nu), men på dagarna har det bara varit mulet, trist och livlöst i alla avseenden. När det regnar, regnar det i alla fall. 
Men jag har fått en del gjort, känner jag. 
Jag har läst ut böcker ("böcker", inte "bok"), bakat och idag fick jag även för mig att rita... Okej, det var inte mycket, men det var just det jag ville få ut av min ledighet -- att vara ledig och att göra det som fallit mig in. 
 
 
En ogräddad bärpaj (hallon och blåbär).
Det är, om man tänker rent generellt, sällan jag känner att det jag tillagar/bakar blir gott, men den här rackaren blev riktigt god :)
 
 
Det var länge sedan jag ritade, och jag har förlorat mycket av min teknik har jag märkt (vilket säger en del då jag inte hade mycket till teknik till att börja med), men det betyder inte att det inte kändes bra. Det är faktiskt just det här jag behöver -- att ha någonting att fokusera på. Annars tenderar mina tankar att fara iväg åt alla tänkbara håll. 
 

Jag vet att de flesta gillar att träffa kompisar när de får tid till det, men annars då? -Vad tycker ni om att göra när ni är lediga? 
 

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: