Man lär sig något nytt varje dag

Jag har skrivit det förr -- jag skrev rent utav ett helt inlägg om det för ett (bra) tag sedan -- men jag tror verkligen att man lär sig någonting nytt varje dag om man så vill. Vill man inte är det en annan femma, men jag tvivlar på att någon inte skulle vilja det. Om man inte lär sig någonting från en bok, lär man sig från verkligheten eller så lär man sig mer om sig själv. Om inte annat lär man sig vilket sätt som är bäst att inte lära sig någonting överhuvudtaget.
 
Men, som sagt, jag tror att man lär sig någonting nytt varje dag.
Litet som stort.
Jag lärde mig en hel del igår; bl.a. att det, i Ohio, är olagligt att ge alkoholhaltiga drycker till fiskar.
Jag måste medge att jag inte kan sluta skratta åt vissa amerikanska lagar, och just denna var inget undantag. Att jag dessutom stod på jobbet när jag hörde om detta på radion och att jag var allmänt trött och fått i mig lite för mycket kaffe... Tja, det kunde ha gått bättre. Att börja gråta av skratt på jobbet är inte det roligaste när man, för ovanlighetens skull, har smink på sig. 
Jag kunde inte låta bli att kolla upp några andra amerikanska lagar när jag kom hem på kvällen, och där lärde jag mig att det är olagligt att reta skunkar i Minnesota och att det, i en liten stad i Georgia, är förbjudet för kycklingar att korsa vägen. Jag fick även lära mig att det är förbjudet att gå runt med en strutglass i bakfickan i Alabama vilket började få mig att fundera hur man följer upp den lagen utan att situationen blir obekväm; Hur förklarar man, på ett bra sätt, för en liten pojkes/flickas föräldrar att deras barn hade en glass i bakfickan utan att frågan om varför man tittade på deras rumpor dyker upp?
Japp, jag är fortfarande trött.
 
Vad har jag lärt mig idag?
Att det är olagligt att knuffa ut en älg från ett flygplan i rörelse i Alaska. 
 
Som sagt, man kan alltid lära sig någonting nytt om man bara så vill

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: