Lite trött på det mesta

Jag behöver en förändring.
Det behöver inte vara stort, det behöver bara vara något. 
Att tatuera mig igen... Tja, jag måste medge att det är en tilltalande tanke (framför allt när man spenderat tre timmar av dagen med att titta på tatueringsprogram och hört ljudet av nålarna mer än en gång), men jag känner att det får räcka med det på ett tag. Dessutom vill jag inte tatuera mig bara för sakens skull.
Att köpa lite nya kläder behöver jag göra i vilket fall som helst, men det skulle inte bidra med mycket. Det blir inte mycket nytt när man håller sig till samma stil, men jag har inte heller någon lust att byta stil när jag är så bekväm i den jag redan har. Jag känner inte att det finns någon anledning att byta stil när min stil redan talar mycket för den jag är; Jag känner inget större behöv av att försöka vara någon annan än mig själv.
För att vara helt ärlig vill jag klippa håret. Dels vill jag tunna ut det då det har blivit så tjockt, men jag vill också skaffa en helt ny frisyr. Gärna någon som är åt det mer rockiga hållet. Att färga det har jag velat göra sedan ett år tillbaka -- kanske inte rött igen, med tanke på den mörka utväxten som kommer fram, men åtminstone någon fylligare färg. Nej, jag vill banne mig ha rött igen. 
Å andra sidan har jag sparat ut mitt hår under två år för att kunna donera det vid något tillfälle. Donerat hår får inte vara färgat. Mitt hår är inte heller tillräckligt långt för att jag ska kunna donera det nu, och det känns dumt att klippa det kort i det läget. Jag vill inte behöva vänta på att håret ska växa ut igen, och ännu mindre vill jag ge upp nu när det gått så pass lång tid. 
 
Men någon form av förändring behöver jag.
Och bloggen är det första jag kommer ta tag i. Jag är sällan inne på min egen blogg, och tittar på designen, men jag var det alldeles nyss, och... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Jag har haft den här designen väldigt länge, vilket märks! Jag kan inte påstå att jag inte kan stå för den då jag lade ner mycket tid och energi på den för 1½ år sedan, men jag känner inte att den speglar mig. Jag har en idé i åtanke -- den kommer bli tråkigare, men den kommer bli betydligt enklare. Jag tror faktiskt att det kommer bli bättre. 
För att kunna göra det behöver jag ta lite nya bilder, vilket också är någonting jag behöver. Jag har låtit personer kring mig ta från mig glädjen med att fotografera, vilket jag är allt annat än stolt över. Jag hoppas verkligen att det kan bli ändring på det nu. Det är bara det att jag behöver hitta min kamera först.
 
Jag är trött på mitt, i många avseenden, rutinmässiga liv.
Jag är trött på att längta mig bort och att önska att kunna resa iväg utan att faktiskt ta tag i det och sätta mig på ett plan. (Någon som vill följa med?)
Mer än så är jag trött på mig själv; Jag är trött på att vara alldaglig.
Jag är trött på att vara trött.
Så ja, jag behöver en förändring. Oavsett hur stor/liten den är. 
Jag kommer börja med bloggdesignen, men jag vet inte vad nästa steg ska vara.
Några tips?
 

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: