Ljuva vårdag

 
 
Visserligen är det frukost från förra veckan, men den hade suttit fint idag; yoghurt, ostmackor och amerikanska pannkakor med lönnsirap och såklart apelsinjuice och kaffe till.
Till mitt försvar hade jag legat vaken i över två timmar innan jag tog tag i kragen och gick upp. Det är lite underligt hur hunger kan växa under illamående som hindrar en från att äta...
 
Jag hoppas verkligen att de kommande dagarna blir lika fina som idag.
Det var lite småkyligt när jag gick hemifrån, men redan när jag satt på perrongen på väg in till jobbet bara några minuter senare ångrade jag att jag inte tog min skinnjacka. Visst har det blåst lite, men i mitt fall behövdes det. Jag hade i alla fall solglasögonen med mig i väskan, och de användes väl kan jag säga er. 
Jag brukar annars inte gilla att det är så här pass varmt så här pass tidigt på året, men det är svårt att inte ryckas med i vårkänslorna. Och det kommer från mig -- pollenallergikern. Det tror jag kan vara det enda som varit dåigt med den här dagen. Jag är inte alls van vid att ta min allergimedicin (precis som vid början av varje pollensäsong), så jag har gått runt och känt mig trött hela dagen. Inte ens två koppar kaffe på jobbet hjälpte mig under dagen. Det brukar sällan hjälpa helt och hållet, men lite piggare brukar jag bli. Det krävdes en hel del självbehärskning för att inte slänga mig över en tredje kopp. Det här var nämligen innan jag fått i mig lunch. Och jag började tolv. Min dag har varit något skakig, om man säger så -- bokstavligen.
 
Precis som igår jobbade jag idag.
Till skillnad från idag började jag inte sju på morgonen för att sedan sova bort hela eftermiddagen. Till skillnad från idag kunde jag gå upp klockan tio istället för sex på morgonen, men i likhet till idag vaknade jag mer än en timme innan väckarklockan skulle ringa. Det var mer irriterande igår än idag kan jag säga er. Jag må vara en morgonmänniska, men jag är inte gjord för att gå upp klockan fem på morgonen. Egentligen är jag inte gjord för att gå upp innan halv tolv om dagarna, men det är en annan femma. 
 
Vad som händer imorgon får vi se då.
Det var länge sedan (!) jag var ute med kameran. Å andra sidan är det skönt att bara vara ute och gå med musik i öronen. Jag saknar att ta bilder, det gör jag verkligen, men jag har...vi kan väl säga att jag vistats med fel personer som förstört det hela för mig. Jag har inte brytt mig alltför mycket om hur bilderna blivit rent estetiskt och jag lägger upp bilder som jag själv känner att jag kan stå för. Tänk er hur det är att vara kring personer som bryr sig mer om att få uppmärksamhet med sina bilder (som på fullaste allvar blir på dåligt humör om bilden inte får tillräckligt många likes på diverse sidor) än att bara dela med sig av sig själv.
 
Om inte annat kommer jag säkert sätta mig ner och läsa någonstans.
Det är någonting jag inte gjort mycket av, känner jag. Jag medger att jag läst en del jämfört med andra, men när jag bara läst elva böcker på över två månader, så vet man att jag varit seg. 
 

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: