Onsdag

Halva maj har redan gått.
Hur gick det till, om jag får fråga? Visserligen hade vi en ganska "vintrig" april, så det kanske inte är så konstigt att det är svårt att tänka sig att det redan är senvår, men...Hur gick det till?
 
Det är så fint ute nu att det inte är sant!
Bladen på träden har slagit ut, och det på bara några veckor. Solen är framme också, vilket den varit hela dagen -- det är just en sådan här kväll jag inte vill göra någonting annat än att ta på mig min jacka, slänga på mig kameraväskan och bege mig ut på en promenad. Men febern har inte lagt sig, så det blir svårt att göra det. Febern har rent utav stigit rätt ordentligt de senaste dagarna; jag har inte ens ätit någonting idag för att jag mått så dåligt. Jag vet att det inte är bra, tro mig när jag säger det, och att inte äta är definitivt inget jag vill, men jag har helt enkelt haft varken ork eller aptit. Syrran var här hemma lite snabbt, dock, och köpte några färdiga soppor till mig som jag kan äta. 
 
För att vara helt ärlig orkar jag knappt skriva här ens, men det är, just nu, det enda som hindrar mig från att gå och lägga mig igen. 
Jag vaknade i en hyffsad tid idag, men jag somnade om igen då jag inte orkade gå upp. Jag var utslagen till halv två, men låg kvar i sängen ytterligare en timme. Vad gjorde jag sedan då? Jag bestämde mig för att gå upp, klä på mig och jag försökte sätta mig ner och läsa. Det gick till viss del. Jag kom en liten bit in i boken innan jag fick svårt att se texten (med glasögon, och allt). Kan ni gissa vad jag gjorde efter att ha lagt ner boken? Japp, jag gick och lade mig igen. Jag kunde inte somna, dock, men ja...
Min dag har varit väldigt produktiv, känner jag.
 

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: