Mitt i oktoberkylan

 
 
Postat av: Rinki

Som vanligt så kan jag bara säga "wow", när det gäller dina bilder! Du är verkligen jätteduktig Lisa. Förlåt för att jag inte alls har varit aktiv när det gäller kommentarer och sådär, hur är det med dig? Hur går det med ditt projekt, jag vill ju gärna ställa upp i det och beklagar att jag har dragit ut på mitt involverande så himla länge. Hur är läget med allting just nu, är det fortfarande igång?

Tack för din kommentar angående datorn, jag vet inte heller vad floral kom ifrån, de ville väl frambringa kvinnoheten med datorn via namnet, i hopp om att kvinnor blir lockade av att höra det? Nåja, det känns mest som att de späder på uppdelningen av manligt och kvinnligt, precis som du skrev - och jag tänkte på det också - att namnet "Feminine Pink" känns väldigt konstigt, det spär ju på också! Som du skrev, rosa är ju en färg. Men det finns väl en marknad för sådant också.

Jag känner lite samma sak med en Facebook grupp om feminism, som mest känns som att det handlar om slogans och plattityder...lite tråkigt.

Hur går det med nya jobbet du fått förresten och studierna? Grattis till jobbet också <3.

Kram på dig!

2012-10-28 @ 18:21:04
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Rinki

Sv: Hur känns det att jobba då? Jag tycker att det var starkt av dig att ta det klivet i alla fall, jag gjorde ju det men fann aldrig något jobb. Nu är jag visserligen väldigt nöjd med mitt plugg...men det är klart att jag ibland undrar varför jag valt en sådan jobbig kurs...nåja.

Om det går så skulle jag hellre vilja att du tog ett foto på mig, det känns som att du är bättre på sådant. Men vi kanske kan diskutera det vid tillfälle?

Tråkigt att din mamma inte blev glad, men skönt att det är bättre nu när du fått ett jobb.

Kram på dig!

2012-10-28 @ 21:07:20
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Nathalie

Nydelig bilde! Du vil finne mye fotografering på min blogg :)

2012-10-29 @ 00:48:08
URL: http://nathaliegjesdal.blogg.no
Postat av: Amanda Persson

hoppas du får en bra dag :D

2012-10-29 @ 11:27:20
URL: http://aperssons.se/
Postat av: Minnesblogg till Michael Jackson

Superfin blogg! :)

2012-10-29 @ 18:19:00
URL: http://www.popkungen.blogg.se

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: