Woho!!

Så, nu funkar det!
Om ni fortfarande ser min gamla design (den vita) är det bara att uppdatera sidan tills den bruna designen kommer fram. Den är inte färdig, på några som helst vägar, än men jag arbetar på den! Jag har en färdig idé nu i alla fall, för en gångs skull -- jag har hoppat fram och tillbaka mellan olika idéer, men nu har jag ett "tema" att följa, och bara det känns ruskigt skönt. Att jag har en del kvar och att jag fortfarande har ett problem att lösa är en annan femma. Det där problemet är en gigandisk femma som jag måste försöka lösa. Om ni kan hjälpa mig med det vore det underbart! ^^

Till höger om min sidmeny hade jag tänkt lägga till ytterligare en sidmeny.
Problemet är att när jag ska försöka mig på det hamnar Sidmeny2 halvt ovanpå Sidmeny1. Jag försöker ändra på värdena på margin för den menyn, men den ligger kvar där den ligger oavsett om värdet jag sätter in är 10px eller 150px.
Någon som vet hur jag ska göra?

Jag vet inte om jag ska fortsätta med designen nu, eller om jag ska vänta med det tills imorgon. Å ena sidan är klockan 1 nu, men å andra sidan tror jag ändå inte att jag kommer gå och lägga mig förrän om ett tag.


Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: