Uppblåst mage

Jag bryr mig inte om hur det ser ut med uppblåst mage -- i värsta fall kan man alltid ha en oversize-tröja på sig och ha byxorna uppknäppta om man måste vistas utanför hemmet. Nej, det jag avskyr när magen blåser upp är hur spänd man blir och hur obekväm man känner sig. Jag vet inte hur det är för er, men för min del blir magen så pass spänd att jag inte ens kan sitta rakt. Jag antar att jag får skylla mig själv för det här; det är ingen stor nyhet att man lätt blir uppblåst när man äter pasta och jag åt mängder av det till middag då jag var så pass hungrig.
Å andra sidan kom det väldigt plötsligt timmar efter att jag ätit, så frågan är om det handlar om det. Äh, vem bryr sig? Jag har uppblåst mage och känner mig obekväm. Bara det är mer än tillräcklig information om mig just nu, och att försöka ta reda på var det kom från verkar lite överflödigt även för mig. 
Apropå det; Jag har kläder på mig.
 
Jag har inte gjort mycket idag.
Med det menar jag att jag försökt vila ut så mycket som möjligt. Jag har faktiskt försökt skriva mer på boken, men jag fick ytterligare skrivkramp. Det är illa när man åker på skrivkram x antal gånger bara på inledningen. Det hade varit en sak om det hade varit längre fram i berättelsen; då hade jag kunnat markera det stycket och gått vidare, men när det gäller inledningen... Historien växer ju fram utifrån inledningen, och jag har valt att stödja mig mer på den än "vanligt". Jag ska försöka luska på det där i morgon, men då kommer jag ha annat i tankarna då jag ska träffa en vän från universitetet -- en vän jag inte träffat på två månader.
 
Nej, nu ska jag gå och läsa.
Apropå det; Jag har läst ett par böcker (okej, än så länge är det bara en bok som är utläst, men den andra kommer jag ha utläst ikväll/i natt) nu. Skulle ni vilja läsa någon form av recension om dem?
 

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: