Tentan

Jag vet verkligen inte vad jag ska säga.
Men jag börjar med de viktigaste punkterna; Jag fick mer än 1½ timmes sömn (till skillnad från förra gången jag skulle skriva salstenta), vilket betyder -- woho! Jag besvarade också alla frågor. Om svaren kan ses som giltiga eller inte är ett annat problem, men jag hoppas att jag fått ihop ett E, åtminstone. Mer än så hoppas jag att de andra gjort det -- inte minst alla de jag pluggat med under veckan. De är tillräckligt pressade så att det räcker. Jag har inte mycket att förlora om jag tvingas skriva omtenta; det enda jag förlorar är lite tid. Jag hoppas såklart att det inte blir så, men det jag försöker säga är att jag förlorar betydligt mindre på att bli underkänd på denna tenta än de andra. Jag ska inte heller förneka att jag är så pass självcentrerad att jag tror att de andra lade någon form av tyngd i det jag sagt i våra diskussioner -- det är en sak om jag drar ner mig själv i s***en, men jag vill verkligen inte dra med de andra.

Som jag skrev besvarade jag alla frågorna; tre frågor, uppdelade i tre delar. Man kan kort och gott säga att det var nio frågor. Nio frågor som besvarades på fyra timmar; 12 handskrivna sidor (det är alltid kul att se hur handstilen ändras under provets gång -- den går från prydlig, stor text till litet och nedhafsat)... Min handled tog inte lite stryk för det. För er som inte vet har jag stukat min hand ett par gånger och jag tror att det är det som bidragit till att min handled svullnar upp och börjar värka utav bara helvete när jag skriver alltför länge. Samma sak hände mig när jag renskrev föreläsningsanteckningar inför den förra tentan. Å andra sidan behövde jag inte ha bandage på lika länga som idag, men samtidigt tog det en timme innan jag kunde linda in den.

Äh, nu har jag tentan avklarad, så jag ska ta det lugnt de kommande veckorna så att jag kan få panik när resultaten skickas ut. Bara för att jag har "råd" att bli underkänd betyder det inte att det är någonting jag tar lättvindligt. Men nog om det; jag ska försöka fokusera på att jag kan läsa mina egna böcker för en gångs skull och i år ska jag återigen försöka slå mitt rekord genom att läsa ut 13 böcker i sommar (exklusive den rätt så tråkiga jag läser nu). Om inte annat har jag lite tid att baka; nu i kylan är det rätt bra bakväder då man inte dränks av sina egna svettningar p.g.a. värmen.


Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: