Skavsår

Jag ångrar inte det jag sade om mina nya skor; de är fortfarande bekväma och mina favoriter, faktiskt. Men de har börjat ge skavsår på mina lilltår nu. Vad som är ännu värre är att jag upptäckte ett skavsår på hälen i går. Jag vet inte från vilka skor de kommer från (troligtvis de "gamla"), men vissa problem uppstod i morse när jag skulle duscha. Ni vet nog vad jag talar om -- att få schampolödder in i ett skavsår svider en hel del.

Jag har spenderat hela dagen med Linn och Tessan; vi träffades på eftermiddagen för att käka lunch ihop, vilket (i mitt fall) avslutades med en mjukglass. Det må inte ha varit något vidare sommarväder idag (eller under de senaste veckorna), men det betyder inte att jag tänker gå miste om sommaren. Det enda som krävs nu är att jag ska bada.
Men det var inte det jag gjorde idag.
Jag vet inte riktigt vad jag gjort idag; det blev mycket tittande i olika affärer (jag hittade ett par riktigt söta gröna shorts som jag tror att jag ska köpa), men det blev inga köp. Jag vet också att jag kom hem rätt sent på kvällen. Jag hann bara ta någon timmes paus innan jag satte igång med middagen.

Jag känner mig verkligen trött nu, på gränsen till utmattad.
Med det sagt ska jag göra någonting som ingen tjej bör göra -- äta en bit kladdkaka med glass till.
Vad kan jag säga? Jag är inte som andra tjejer :p

Postat av: Ackelina ★

Sv; Blir så glad när folk håller med mig :)

2012-06-14 @ 23:19:57
URL: http://ackelina.se
Postat av: Emma

Svar: då är vi två! D:Jag var inte på balen men antar att de hade det bra trots regnet:-)Kram

2012-06-15 @ 00:50:08
URL: http://xkiddown.se/
Postat av: Catta

Åh, jobbigt! Jag fick också värsta skavsåren av mina ballerina skor... Sjukt jobbigt!

sv: Ja! den är så j*kla snygg :D Tack så mycket!

Kul! vad är det för projekt?

kram

2012-06-15 @ 01:11:03
URL: http://lifebycatta.blogg.se/
Postat av: anna

Håller helt med dig, tycker också den är liksom bekant på något sätt :)

2012-06-15 @ 08:58:48
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/
Postat av: Ackelina ★

Sv; Känns skönt att veta :)

2012-06-15 @ 11:00:36
URL: http://ackelina.se
Postat av: Anonym

As fin blogg, verkligen! Några planer för sommaren? :)

Kolla gärna in mina kategorier helst kategorin "åsikter&tankar" vill gärna ändra folks syn på saker och ting idag och jag försöker bli känd genom just mina åsikter & tankar inlägg, vem vet du kanske gillar min blogg? :)Har även en tävling på bloggen!

2012-06-15 @ 12:05:42
URL: http://jaasses.webblogg.se/
Postat av: Rinki

Haha, jag är lite kär i dig måste jag säga gumman. Jag älskar dina inlägg och din lilla "twist" på slutet sådär, klockrent!Sv: Jag förstår att du vill ta bilderna rätt snabbt det är bara det att jag har insett att jag jobbar väldigt många dagar i Juli, i princip hela juli och de få helger som jag har helt lediga kommer att gå åt till flytt och Ikea-besök och annat. Det är liksom först framåt augusti som jag känner att jag kommer att ha tid :( känns inte så himla roligt att tänka på det på det sättet, men eftersom jag kommer att jobba varannan dag morgon och varannan dag kväll så känns det som att man inte riktigt har tid att andas och hitta på något där emellan.Bra idé det där med props, det kan ju hjälpa till att göra bilden mer personlig och kanske accentuera en egenskap. Ska tänka mer på det :). Tack för att du är så förstående med bilderna och omtagningar av dem ;) hehe.Puss och Kram!

2012-06-15 @ 12:20:31
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Melvinasv- första september, händer idag då? :)

2012-06-15 @ 13:23:03
URL: http://melvina.blogg.se/

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: