Nästan färdig

Jag vet att det varit mycket snack om designen nu de senaste dagarna, men som bloggare brukar man ta upp sådant som man gjort under dagarna, och designen har verkligen tagit upp all min tid. Det är på både gott och ont; visserligen har jag valt detta själv, men samtidigt har det varit petigare än jag trott och jag har bara velat bli klar med allt för att ha det bakom mig. Som jag sade är jag nästan färdig! Det känns som det i alla fall. Jag behöver en ny profilbild, men jag behöver lite hjälp med att ta en, jag ska leta fram andra bilder jag tagit för att ersätta de jag har i sidmenyn och jag ska försöka se om det går att lösa mitt problem med de dubbla sidmeyerna. Jag vet att jag sett bloggar som har så, så jag vet att det är möjligt. Men helt ärligt tror jag att jag tar en paus från detta för dagen/kvällen och fortsätter i morgon :)

Men vad tycker ni?
Själv är jag nöjd med den, men det är ju ni som utsätts för den, eller hur man nu vill uttrycka det. Är det någonting jag bör ändra på? Var inte rädd för att säga till ;)

Postat av: Rinki

Jättefint med designen enligt mig :) gillar bilderna och personligheten, jag skulle egentligen vilja göra om min blogg lite också, men har inte orkat.Sv: Tack för gratulationen <3.Hur är det med dig gumman och hur går det med ditt projekt?Kramar

2012-06-10 @ 20:04:30
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

åh det blev ju jättefint :D

2012-06-10 @ 23:29:32
URL: http://adaras.se
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

- hihi yey, kul att du uppskattade tipset :D

2012-06-10 @ 23:30:03
URL: http://adaras.se

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: