Lite smått irriterad

Jag skrev ett inlägg tidigare idag, men det raderades då jag automatiskt loggades ut (det är sådant som händer när man tar ett par pauser som varar i mer än en kvart). Som tur var kände jag redan då att inlägget var dåligt skrivet, men lite irriterad blir man ändå.
Vad som gör mig mer irriterad är att jag är febrig och min kropp kan inte bestämma sig för om den ska vara varm eller kall. Just nu sitter jag i shorts, linne och en tunn skjorta över och jag svettas som en dåre. Jag har visserligen laptopen i knät, vilket inte gör det hela bättre, men jag var varm och svettig redan innan. Det har gått till den punkt att jag börjat bli irriterad på allt -- inklusive musik!
 
Jag försökte också skriva ut ett par saker, men det gick inte. Dels håller en bläckpatron på att ta slut (jippi, precis vad jag behöver en vecka innan ett tandläkarbesök -- ytterligare en utgift) vilket bara det utgjorde ett stort problem, men jag försökte även skriva ut i färg och papprena kom ut med vita ränder över hela sidorna; partier där färgen inte fastnat, antar jag. Det är en småsak egentligen, men när man är så varm att man irriterar sig på musik... Tja, man kan knappast säga att jag är glad. 
 
Och nu är frågan vad jag ska göra.
Jag vill läsa, men jag orkar inte riktigt göra det. Men jag är för varm för att kunna somna, och det är alldeles för sent för att jag ska kunna ta en kall dusch. Jag vill inte låta alltför pessimistisk, men jag kan ändå inte förneka att det tar emot att ställa sig utanför porten bara för att kunna svalka av mig.
Äh, jag hittar säkert någonting i frysen jag kan lägga mot min nacke...
 

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: