Huvudvärk

Oj, vilken dag det varit!
Syrran skulle iväg på två arbetsintervjuer (jag är så glad för hennes skull; hon har verkligen varit på G när det gäller att söka jobb och äntligen fick hon svar!) idag och jag bestämde mig för att följa med då hon hade ett tidsrum mellan intervjuerna på tre timmar att ta kol på. Men det var trevligt; vi åt lunch tillsammans efter att hon kom från den första intervjun och därefter gick vi ut på en liten shoppingrunda där jag köpte nya kläder. Det känns skönt att ha det gjort. Nästa steg är att rensa ut bland kläder och se vad jag behöver fylla på med efteråt.
Jag har inte gjort mycket idag, om man bara rabblar upp det jag gjort, men att gå runt inne i stan kan verkligen ta på krafterna. Inte minst när man har lite att bära på och när personer som går framför en prompt bestämmer sig för att stanna.

Jag vet inte vad som hände, men jag fick väldigt ont i huvudet alldeles precis. Jag ska inte klaga över att det gör ont, för det i sig är inte särskilt farligt. Det är bara irriterande då mitt huvud känns så tungt. Med tanke på hur mycket klockan är skulle det kunna ses som ett bra tecken för att gå och lägga sig. Synd bara att jag måste borsta tänderna.

Apropå äpplen och bananer; Allt har verkligen känts ovant den här veckan. Jag är van att vara pressad av skolarbete oavsett om jag har lite att läsa eller inte. Det känns konstigt att ha så mycket frihet, helt plötsligt. Men som jag skrev tidigare i veckan ska jag försöka hålla mig sysselsatt. Om jag inte lyckas med allt hoppas jag ändå att jag lyckas med något. Fast då gäller det också att man sätter igång med något. Jag har fortfarande inte läst ut den bok jag påbörjade för så länge sedan, och jag vill avsluta den även om jag inte vill läsa den. Inte alls motsägelsefullt, det där...


Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: