Huvudvärk

Jag har haft ont i huvudet hela eftermiddagen, och jag vet inte vad det kan vara.
Det är inte migränliknande, så jag kan inte "skylla" på det.
Jag vet med mig själv att jag inte är bakfull (!!).
Jag har testat att sova lite, det gick inte. Jag har ätit lite, fått i mig vatten (okej, mjölk), kaffe och jag har tagit värktablett, men inget har hjälpt. Det är nu jag är glad över att det är mulet och tråkigt ute; som jag skrev i går mår jag hellre dåligt en dag som denna än en solig, fin dag eller en regnig. Visserligen har det regnat lite idag, men det har inte varit någonting märkvärdigt, och det har varit kallt. Precis som resten av sommaren. Jag ska inte säga att jag inte såg det här komma; varma vintrar har dragit med sig kalla somrar och kalla vintrar har dragit med sig varma somrar. I alla fall om man tänker kring Stockholmsregionen, och jag kan tänka mig att det även gäller genomsnittsmässigt. Jag vet inte om det finns något direkt samband mellan kalla/varma vintrar och varma/kalla somrar, men jag har märkt av det mönstret. Förra året hade vi kall en riktigt kall vinter och en riktigt varm sommar. Samma sak var det året dessförinnan. Motsatsen hände året dessförinnan och det är så vi har det nu. Jag vet att det fanns riktigt kalla dagar i Norrland (det var under -30 grader flera dagar), men just här var det närmre 10+ ute i december och januari flera dagar. Det var först i slutet av januari och början av februari som kylan slog till på riktigt. Så vem vet, det kanske blir sommarvarmt om först en månad som fortsätter en månad framåt. Det "roliga" är att den andra hälften av juli har tenderat att bestå av mestadels regn. Tro mig, jag klagar inte över det i sig. Men den tanken gör mig lite rädd att vi inte kommer få mycket till sommar i år på samma sätt som vi inte fick mycket till vinter.
 
Jag älskar att jag går från min huvudvärk till väder.
Det otroliga är att jag inte är full, eller påverkad av alkohol. Jag undrar om jag är den enda som fungerar på det här sättet...
Nej, nu ska jag "fira" med att huvudvärken äntligen lagt sig (woho!) med lite mat och hoppas på att jag inte blir mer yr (en liten biverkning kan få av värktabletter -- framför allt när jag tar dem mot huvudvärk, konstigt nog). 
 
 
Jag hoppas att ni fått en bra start på helgen!
Om inte annat hoppas jag att ni fått en bättre start än mig.
 

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: