A midnight stroll

Nja, rikitigt vid midnatt var det inte, men jag kom hem tio i tolv.
Jag har alltid gillat att ta promenader i mörkret. Å ena sidan är det betydligt läskigare, men å andra sidan känns det betydligt tryggare att veta att man kan använda mörkret till sin fördel om man vill gömma sig. Det gäller bara att inte göra som tjejerna i skräckfilmer -- om man vill gömma sig i en skog ska man gömma sig bakom ett träd istället för att springa mellan 15 olika och faktiskt vara tyst. Ett annat tips är också att inte gå in i det läskiga huset som håller på att falla samman.

I vilket fall som helst var det riktigt häftigt att gå ut.
Det har regnat hela dagen här hemma (jag tror det slutade först runt femtiden), så självklart är det alldeles dimmigt ute, och det lyser upp allt. Det var nästan så att man kunde tro att vi redan var framme vid sommarsolståndet för att det var så pass ljust! Lite läskigt var det dock när jag nådde fram till en sjö en liten bit härifrån; man såg inte ett smack. Det var bara vitt när man blickade ut. Man såg löven från ett träd, men trädet stod precis intill mig så det räcknas inte. Men bakom löven... Ingenting. Bara vitt.
Jag tror att det är någonting som vanligtvis skulle ha gjort mig hänförd, men efter att ha sett "The Mist" ett par gånger blir det mer läskigt än hänförande. Nej, jag trodde inte att någonting skulle hoppa fram och äta halva mig, men en krypande känsla fick mig att rygga tillbaka av oändligheten i det hela.

Äh, jag ska inte bli överdramatisk nu!
Istället ska jag värma på lite choklad då jag fryser som f*n, krypa ner i min pyjamas och läsa vidare i boken. Om jag har tur hinner jag påbörja nästa redan ikväll ^^

Postat av: Malin

Allt bra? KRAM

2012-06-17 @ 03:39:34
URL: http://malinbkarlsson.blogg.se/
Postat av: Jennie

låter som att det var vackert ute :) dimma är ju så fint

2012-06-17 @ 12:15:22
URL: http://hallon8.se
Postat av: mirre

Hihi okej men vad kul :) Mysig blogg du har!

2012-06-17 @ 13:21:08
URL: http://twinkipinki.blogg.se/

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: