70 kommentarer senare

De senaste två dagarna har jag fått in över 70 kommentarer.
Missförstå mig inte, jag älskar det -- det är svårt att göra någonting annat med tanke på alla fina ord ni skrivit (det är det närmsta virtuell kram man kan komma) -- men det är så olikt den här bloggen. Såhär många kommentarer har jag inte fått på över 1½ år. Det låter nästan illa när jag skriver så med tanke på att 70 kommenterar är en lugn dag för många bloggare (apropå det -- hur klarar ni av att besvara så många?), men för mig är det nästan som en fullspäckad vecka. Okej, fullspäckad månad. Helt ärligt var det länge sedan jag fick in mer än 80 kommentarer på en månad.
Jag antar att mycket av det har att göra med ökad motivation för bloggen från min sida, och jag vet med mig att min nya design står för mycket av det, men det är svårt att inte finna ny motivation i era ord.

Jag ville bara passa på att säga att ni är underbara som skickar kommentarer -- kommentarer som dessutom sporrar mig ännu mer -- till mig, som ens besöker min blogg. Jag tänkte att det skulle vara en bra idé att göra det nu innan intresset försvinner :p

Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

förstår inte heller hur vissa hinner svara så många så snabbt!! ^^ men älskar kommentarer!

2012-06-13 @ 01:16:16
URL: http://adaras.se
Postat av: Emma

Svar: Det var det. Dock regnade det så alla blev blöta "/ men vissa var så otroligt fina i sina klänningar och frisyrer:)Lugnt! :D

Haha, så kan det bli. Tycker absolut att du ska ha kvar den ett tag ja:)Hoppas allt är fint med dig! kram

2012-06-13 @ 09:07:41
URL: http://xkiddown.blogg.se/
Postat av: Ackelina ★

Fin blogg :)

2012-06-13 @ 10:53:01
URL: http://ackelina.se
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen

Härligt med så mycket kommentarer, är ju så härligt att få om de är väsentliga till inläggen eller svar på något man skrivit vill säga :) Men svårt att hinna med att svara på alla kan jag tänka!

Nu ligger mina cupcakes uppe med recept förresten! :D

2012-06-13 @ 11:07:40
URL: http://fikamed.wordpress.com
Postat av: linah

ha en fortsatt bra dag<3

2012-06-13 @ 15:12:31
URL: http://linahsarkodiee.blogg.se/

Name:
Kom ihåg mig?

Email:

Website:

Comment: